Home/ Helpdesk/ Systeemaanbeveling/

Systeemaanbeveling

Adomi

Besturingssyteem

Windows 10 en 11 worden ondersteund. Een 64 bits pro-versie wordt sterk geadviseerd, met name voor grote modellen is dit van belang.

Processor

Adomi maakt efficiënt gebruik van de processor, ook voor grafische prestaties. Wij adviseren processoren met een goede de Single Thread Performance. Kijk op de website van Passmark voor meer informatie. Processoren met een grote hoeveelheid 'cores', leveren voor Adomi niet veel extra rendement. Op dit moment worden de AMD Ryzen processoren niet aangeraden.

Werkgeheugen

Er wordt een werkgeheugen van 8 Gb of meer geadviseerd. Bij grotere projecten is meer geheugen aan te raden.

Opslag

Een SSD schijf biedt ten opzichte van een traditionele harde schijf voordelen voor het opstarten van het programma, maar als de modellen op een server staan, is de snelheid van de server en van het netwerk meer van invloed.

Grafische kaart

De computer dient te beschikken over een goede grafische kaart (Voorzien van minimaal 1 Gb ram).

Op de website van Passmark zijn de prestaties van de verschillende grafische kaarten vermeld, inclusief een top 10.

Let op: Een specifieke OpenGL kaart, zoals een Quadro- of FirePro-kaart, biedt voor Adomi geen voordelen. Uitsluitend de 3D prestaties tellen.

Beeldscherm

Een beeldscherm met een resolutie van tenminste 2560x1440 (QHD) wordt aangeraden. Geadviseerd wordt niet te zuinig te zijn met de resolutie en de afmeting van het beeldscherm. Een scherm van 27" of groter met voldoende resolutie werkt een stuk prettiger.