Home/ Abico/

Abico

Uitgebreide BIM en MEP content bibliotheek voor Adomi

Content. Veel content.

Abico is een van de meest complete BIM content bibliotheken en blijft groeien. Met de Abico module hebben Adomi gebruikers toegang tot honderdduizenden producten van bekende grote, maar ook van kleinere fabrikanten. Van dakraam tot warmtepomp, van verdeler tot rioolbuis, van wtw-unit tot mengkraan, en meer.

Bekijk alle fabrikanten in Abico

Honderdduizenden producten

Ons overzicht van fabrikanten bewijst het: Abico is heel compleet. Mis je toch iets, dan gaan onze bibliotheektekenaars voor je aan de slag. Vaak kun je de aangevraagde producten daarna binnen een week of twee in je ontwerp gebruiken.

" Het plaatsen van producten uit Abico werkt erg fijn, het is een aangename toevoeging aan het proces. - Leon Kleverwal, Carool Installatiebedrijf

Zoek, kies, plaats

Met de Abico selector is het plaatsen van producten een kwestie van seconden. Zoek in de overzichtelijke bibliotheek, kies het product en plaats deze direct in je Adomi project.

3D en meervoudig 2D

Abico BIM content heeft naast een krachtige 3D weergave ook meervoudige 2D informatie.

Gedetailleerd, maar snel

Onze bibliotheektekenaars hebben aandacht voor detail en dat is terug te zien in de content. Dankzij het slimme bibliotheekmechanisme van Adomi blijven ook modellen met gedetailleerde content razendsnel werken.

Lokaal

Snel

Compact

Meer ontdekken?

Bekijk alle fabrikanten in Abico

Probeer Abico zelf uit