Home/ Blog/ Abico groeit verder: nieuwe BIM content toegevoegd!/

Abico groeit verder: nieuwe BIM content toegevoegd!

arrow_back Meer verhalen
calendar_today 3 april 2023
local_offer Abico | BIM

Afgelopen maand is er door de Abico BIM content tekenafdeling weer hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe producten. Lees verder om te ontdekken wat de nieuwe aanwinsten zijn van maart 2023!

Bouwkundig ontwerp is een stukje eenvoudiger geworden met de nieuwe JET BIK modulaire daklichten van Velux die nu in Abico opgenomen zijn. De diverse varianten van de daklichten zijn parametrisch opgebouwd, en dus in breedte en diepte instelbaar.

Voor de elektrotechnisch BIMmer komt het ongetwijfeld goed van pas dat nu het volledige AS500 assortiment van het Jung schakelmateriaal in Abico aanwezig is.

Ook nieuw sinds deze maand is de pvc buizenpost productlijn van Kuro!

Voor de W-installateur hebben we eveneens een aantal toevoegingen in petto. Wat te denken van de DD-ST buffervaten van Nibe, de speciale haakse kranen van Schell en de complete Super knelfittingen productlijn van VSH?

And last but not least: met het volledige assortiment sanitaire wanden van Kupan, parametrisch te plaatsen en dus in breedte en diepte instelbaar, de kunststof planchets van Wisa en het wandmodel van de oog- en nooddouche van De Melker voegen we ook voor het ontwerp van badkamers en andere sanitaire ruimtes weer de nodige opties toe.

Ontbreekt er iets?

BIM content aanvragen

Nieuwsgierig geworden?

Abico zelf uitproberen

Ook iets voor jou?

Adviesgesprek inplannen