<< Meer artikelen

ACO, Bonfix, Samsung en anderen bijgewerkt in Abico

8 maart 2023

Gebruik je Adomi als ontwerpsoftware, dan kun je beschikken over de honderdduizenden producten in BIM content bibliotheek Abico. Ben je nieuwsgierig welke producten er in februari zijn toegevoegd om Abico nog completer te maken? We leiden je graag even rond in onze verzameling nieuwe aanwinsten.

Allereerst stellen we je graag voor aan twee nieuwe fabrikanten van buisisolatie: van NMC zijn de Climaflex productlijnen toegevoegd, en van Paroc AluCoat T.

nmc-20220920.PNG

plr-20221227.PNG

Het ontwerpen van badkamers en sanitaire installaties is wat makkelijker gemaakt. Je hebt nu namelijk ook de beschikking over het Connect randloos closet, inbouwreservoirs, de Strada wastafel en de Ceralin doucheset van Ideal Standard, de Cavallino Retto-EL II/Fischio radiatoren van Plieger, de toiletzittingen van Pressalit en de Maia douchebakken van Wisa.

Met de ComfortPlus units van Klimaatgroep Holland, de Transair fittingen en aluminium buizen van Parker, de VRF DVM S2 en Duct S units van Samsung en de AH-R, AH-K, AC-R en AC-K naverwarmers en -koelers van Solid Air is ook de bibliotheek voor het ontwerp van (pers)luchtbehandelingsinstallaties aangevuld.

khl-20230116.PNG

tck-20230210.PNG

Het assortiment producten om duurzame installaties te ontwerpen is verder uitgebreid met de CS500AW warmtepomp en de HPC300 warmteregelaar van Nefit Bosch, het nieuwe assortiment Aquarea EcoFleX, HP, HT en T-CAP warmtepompen van Panasonic, de HKS menggroepen van Solvis en de douchepijp-wtw's van Technea.

En voor het ontwerpen van aan- en afvoerinstallaties zijn de volgende productlijnen toegevoegd: de Sinkamat vloeropbouw opvoerinstallaties van ACO, de magneetventielen van Aqualeak, de Energy Valve drukonafhankelijke regelkogelkranen van Belimo, 2-delige koppelingen met vlakke dichting en vorstvrije buitenkranen van Bonfix, Mapress rvs en c-staal kogelkranen van Geberit, Flexoline regenwaterputten van GEP, aanboorzadels van Plasson, VPP46 combi valves van Siemens, buizen en Wipex fittingen van Uponor en schuifafsluiters van Van de Lande.

bel-20221227.PNG

Ontbreekt er iets?

BIM content aanvragen

Met eigen ogen zien?

Abico zelf uitproberen

Ook iets voor jou?

Adviesgesprek inplannen