Home/ Blog/ Adomi 2016 release/

Adomi 2016 release

arrow_back Meer verhalen
calendar_today 24 februari 2016
local_offer Adomi

Dynamische views en meer

Arkey systems heeft Adomi 2016 gereleased. De nieuwe versie van de CAD/BIM modeller van Arkey systems heeft zowel in perfomance als functionaliteit opnieuw een grote ontwikkeling doorgemaakt

Nieuw in Adomi 2016 zijn de dynamische views. Dit betekend dat wijzigingen in het model direct aangepast worden in de view-bestanden, uitzonderlijk is de snelheid waarmee er tussen modellen, views en plots gewisseld kan worden. Adomi 2016 heeft ook de unieke functionaliteit waarbij de 3D informatie wordt gebruikt voor het produceren van een 2D tekening. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de 2D-weergave van kruisende leidingen afhankelijk is van de hoogte van de leidingen. Het is in Adomi 2016 nu ook mogelijk om IFC modellen als externe referentie te gebruiken.

Ook in Adomi 2016 is het mogelijk om grote projecten te realiseren zonder hierbij te hoeven 'splitsen'. Verdere ontwikkeling van de perfomance heeft de positie van Adomi 2016 als snelste BIM-modeller nog verder versterkt. Ook zonder zware hardware zijn grote projecten in Adomi snel geladen en soepel in gebruik.