Home/ Blog/ Adomi update | 2016S/

Adomi update | 2016S

arrow_back Meer verhalen
calendar_today 27 juni 2017
local_offer Adomi

Views verbeterd, IFC uitgebreid en meer

Arkey systems heeft Adomi 2016S uitgeleverd, Adomi gebruikers kunnen deze downloaden door in Adomi te controleren op updates. Naast een aantal bugfixes is er nieuwe functionaliteit toegevoegd en is de IFC export sterk verbeterd.

Zo is het nu mogelijk om alle view parameters vanuit één dialoog te wijzigen, ook kunnen viewpofielen en standpunten vanuit deze dialoog worden opgeslagen.

Tijdens het opmaken van een view kunnen nu ook de viewparameters vanuit de nieuwe dialoog gewijzigd worden. Het viewmechanisme is nu dus dynamischer dan ooit!

Het opmaken van plots is verder uitgebreid met de mogelijkheid om referentie bitmaps te plaatsen, ook kunnen aanzichtdieptes worden ingesteld om achtergronden achter views te plaatsen.

De IFC export is uitgebreid met de optie om een export te maken die bedoeld is voor gebruik als externe referentie.

ArkMaint heeft ook nieuwe functionaliteit gekregen. Het is nu mogelijk om een map te selecteren om automatisch alle Adomi bestanden binnen de map en binnen alle submappen ervan te bewerken.

Ook is er een nieuw commando: 'Upgrade naar meest recente Adomi versie'. Hiermee worden de bestanden wel geschikt gemaakt voor de meest recente Adomi versie, maar niet opgeschoond. Gewiste componenten blijven gewoon in de bibliotheek.  

Verder zijn er verbeteringen op het gebied van projectbeheer, randen, aanzichtlijnen op plots en meer.

Download Adomi 2016S vandaag nog en geniet van de noviteiten en verbeteringen!