<< Meer artikelen

Grohe, DYKA, Nefit Industrial en anderen bijgewerkt in Abico

26 januari 2023

BIM/MEP content bibliotheek Abico, die gebruikt kan worden met Adomi, is nog completer geworden. Wat is er in januari 2023 nieuw toegevoegd?

We laten het je graag even zien!

De actuele catalogus van 2022 van sanitairfabrikant Grohe is toegevoegd. Alle kranen, accessoires, inbouwoplossingen, douches, douche-wc's, installatie- en spoelsystemen, bedieningsplaten en keramieke producten uit het assortiment zijn nu direct vanuit Abico in het ontwerp te gebruiken. Ook andere sanitairbibliotheken hebben een upgrade gehad: de Prevista Dry elementen van Viega, de O.novo productlijn van Villeroy & Boch, de Louvre G draaideuren van Novellini en de afvoerbochten van Wisa zijn nu ook onderdeel van Abico.

vig-20220923.PNG

dya-20221130.PNG

Voor ontwerpers van ventilatiesystemen zijn de producten van DYKA AIR aangevuld met de onderuitlopen van 235 mm, ovaal naar rond, die onlangs aan het assortiment zijn toegevoegd. Eveneens van DYKA zijn nu ook de loden plakplaten met uitloop in het midden beschikbaar gemaakt. De nieuw toegevoegde BOAX-S vlinderkleppen van KSB, het volledige fittingenassortiment van Nefit Industrial en de haakse schuifknie en drukverschilregelaar (zonder knel) van Pentec maken het ontwerpen van installatietechnische systemen makkelijker.

BIM modelleurs die centrale verwarming ontwerpen, kunnen vanaf nu ook gebruik maken van de 3D modellen van de CON, CWM en CK elektrische radiatoren van Stiebel Eltron die zijn toegevoegd aan Abico, evenals de Thermasgard en Aerasgard ruimtemeters van S+S Regeltechnik. Duurzame installaties ontwerpen is mogelijk, mede dankzij de recent toegevoegde HN0916T lucht/water-warmtepompen van LG Electronics en de ComfoFond aardwarmtewisselaars van Zehnder.

lge-20221130.PNG

sym-20221017.PNG

Het maken van een tekening met symbolen die betrekking hebben op veiligheid is een stuk eenvoudiger geworden. De veiligheidssymbolen die beschreven staan in de NEN-normen 1413 en 1414 zijn toegevoegd aan de bibliotheek.

Nieuwsgierig geworden?

Probeer Adomi zelf uit
Vraag een adviesgesprek aan