Home/ Blog/ Op bezoek bij installatiebdrijf Verspeek/

Op bezoek bij installatiebdrijf Verspeek

arrow_back Meer verhalen
calendar_today 29 oktober 2018
local_offer Adomi

Een kijkje achter de schermen

Wij zijn fan van Installatiebedrijf Verspeek. Daarom gingen wij eens op bezoek om een kijkje te nemen en er achter te komen of zij ook Adomi fan zijn. Dit bezoek en interview zijn de aftrap geweest van de serie ‘Op bezoek bij’, er volgen er dus meer!

De pitstop, want schoonmaken mag ook leuk zijn.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn van origine een familiebedrijf, inmiddels uitgegroeid tot een 18 medewerkers groot hooggekwalificeerd allround technisch dienstverlener met een breed aanbod en moderne denkwijzen. Maar niet zonder de afkomst te verloochenen. Wij zijn een installatiebedrijf dat altijd een stapje verder gaat in vakmanschap. Wij willen verrassen in kwaliteit van onze producten en werk, in dienstverlening en in klanttevredenheid. Onze medewerkers vertrekken pas als alles piekfijn in orde is. “Wij doen ons best om fans en ambassadeurs van ons bedrijf te kweken”, zegt Martijn Verspeek. En die fans zijn particulieren, maar ook bedrijven, woningbouwverenigingen en verzekeraars. Wij bieden een breed pakket aan diensten rondom verwarming, sanitair, airconditioning, klassiek loodgieterswerk en duurzame systemen voor ventilatie en klimaatbeheersing. Klassieke cv-ketels, duurzame zonne-energie, verfrissende airconditioning of ventilatie. Ook het opsporen en verhelpen van lekkage is een specialiteit.

Waarom kiezen jullie voor Adomi?

Drie jaar geleden zijn wij met externe begeleiding begonnen aan procesverbetering binnen het bedrijf. Daaruit zijn er verschillende punten van verbetering omhoog gekomen. Onder andere het tekenwerk. Het was niet altijd compleet, door uitbesteding liepen we tegen communicatie fouten aan die bij de uitvoer problemen veroorzaakten. De oplossing was helder: Wij gaan zelf het ontwerp uitvoeren. Hiervoor hadden we een ontwerpsysteem nodig dat compleet is en tegelijk niet omslachtig maar eenvoudig. Wij hebben collega bedrijven om advies gevraagd en daarop kregen wij veel aanbeveling van Adomi terug. Ook systemen als Stabicad en DDS-CAD zijn langsgekomen. Uiteindelijk kozen wij voor Adomi vanwege het gebruiksgemak, de eenvoud, compleetheid en service. Daarnaast is het een Nederlands product, dat is voor ons ook een pluspunt geweest. Ook waren wij blij met het feit dat er sprake is van een kooplicentie in plaats van een huurlicentie.

Verspeek magazijnEcht 'vak' werk

Hoe ervaren jullie het werk met Adomi?

Heel goed. Hoewel wij nieuwelingen zijn in het digitaal ontwerp hebben wij dankzij de eenvoud van Adomi snel kunnen leren. Het gemak waarmee je met één druk op de knop bijvoorbeeld een riolering vanuit ontwerp kan berekenen hebben we nergens anders gezien. Heel geschikt voor prefab ook. Over de support zijn we ook zeer te spreken.

Verpeek is trots op AdomiWaar het hart vol van is..

Zouden jullie Adomi aanbevelen?

Zeker weten, het is gewoon een heel goed systeem