<< Meer artikelen

Riolering automatisch uitwerken met Geberit Silent-db20 en DykaSono

27 februari 2023

Ontwerp je binnenriolering met Geberit Silent-db20 of DykaSono? Profiteer dan van de nieuwe mogelijkheid in Abico om stelsels automatisch ook in deze productlijnen uit te werken!

dykasonogeberitsilentdb20.PNG

Automatisch uitwerken

Dimensioneren, de juiste buizen zoeken en de juiste hulpstukken plaatsen: dat doet Abico voor je. Je hoeft in Adomi alleen nog het leidingbeloop te ontwerpen en te kiezen met welke productlijn je in dit project wilt werken. Check de video hiernaast om te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Geberit, DYKA, Wavin, Pipelife en Akatherm

Je kon een rioolstelsel in Adomi al automatisch uitwerken met de PE, PP en PVC productlijnen van DYKA en Wavin. Ook de PE productlijnen van Geberit en Akatherm en de PVC productlijn van Pipelife waren al beschikbaar, naast de Pluvia hemelwaterafvoerproductlijn van Geberit. Hier zijn nu Geberit Silent-db20 en DykaSono aan toegevoegd.

aka_akatherm_logo.png

Productlijn volledig of deels aanpassen

Wil je liever een deel van het stelsel uitwerken met bijvoorbeeld DykaSono of Geberit Silent-db20, en de rest in een andere productlijn? Of besluit je tijdens het proces over te stappen op een andere productlijn? Geen probleem, dat is in Adomi met een paar klikken geregeld.

Ook meedoen?

Update Abico naar de nieuwste versie om de nieuwe functionaliteit te gaan gebruiken.

Neem contact op met de helpdesk voor ondersteuningProbeer Adomi gratis uitPlan een adviesgesprek in