<< Meer artikelen

Unieke koppeling Adomi en Geberit Pluvia berekening

31 januari 2018

Innovatie door samenwerking

Arkey Systems heeft in samenwerking met Geberit en Lenting Techniek een BIM-ontwikkeling gerealiseerd. Dankzij een unieke koppeling is het nu mogelijk om in CAD/BIM-systeem Adomi vanuit het ontwerp volledig automatisch een Geberit Pluvia hemelwaterafvoerberekening te maken.

Deze technologie maakt het ontwerp en bereken proces bijzonder efficiënt, het is namelijk niet meer nodig om naast het ontwerp gegevens in te voeren voor een berekening. Wanneer een ontwerp is afgerond kan er met één druk op de knop een verbinding gemaakt worden met de reken-kern van Geberit die vervolgens de berekening aanlevert.

We zijn trots op het resultaat van deze samenwerking, weer bewijst Adomi zich als koploper in de ontwikkeling van BIM-oplossingen voor leiding ontwerp én berekening!

De Pluvia koppeling met Adomi laat zien dat BIM bij Geberit en Arkey Systems meer is dan alléén het kunnen leveren van BIM content. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de stands van Geberit (standnummer 8.A054 / 8.B054, hal 8) en Arkey Systems (standnummer 9.C068, hal 9). Wij laten u graag meer zien!