Home/ Blog/ Arkey neemt bouwkundige VMV-methodiek over/

Arkey neemt bouwkundige VMV-methodiek over

arrow_back Meer verhalen
calendar_today 16 oktober 2023
local_offer Adomi | Arkey Systems

De bouwkundige VMV-werkmethodiek wisselt van eigenaar: Arkey Systems neemt het stokje over van VMV cad-adviseurs! De VMV-werkmethodiek kan als plugin op Adomi geïnstalleerd worden en biedt een serie gereedschappen voor bouwkundig ontwerp. Arkey waarborgt met deze stap de continuïteit in het onderhoud, ondersteuning en training van de werkmethodiek.

VMV-werkmethodiek in een notendop

De VMV-werkmethodiek is sinds 1987 ontwikkeld door VMV cad-adviserus en is in gebruik bij architecten, aannemingsbedrijven, woningbouwcorporaties en gemeentelijke bouwkundige diensten door heel Nederland. De methodiek staat bekend om zijn efficiëntie en open karakter, wat maakt dat het wordt toegepast bij grote architectenbureaus in Nederland. Ten opzichte van de standaard functionaliteit in Adomi biedt de VMV-werkmethodiek oplossingen op het gebied van ontwerpfasering en detaillering, alsmede hulpprogramma's voor het aanmaken van bijvoorbeeld wanden, vloeren, kozijnen en trappen.

Iets voor jou?

De helpdesk van Arkey staat klaar voor ondersteuning op het gebied van BIM/CAD ontwerpprogramma Adomi, de VMV-werkmethodiek en de Abico BIM/MEP content bibliotheek. Ben je benieuwd of de VMV-werkmethodiek ook aansluit bij jouw visie op bouwkundig ontwerp? Neem gerust contact op met ons adviesteam voor een demonstratie!

De Hoge Regentesse - Den Haag
Flagshipstore Mercedes Benz - Den Haag
Houthavens - Amsterdam
Kapel Tuin van Noord - Rotterdam
Mercuriusweg - Delft
Willemstoren - Rotterdam

Bovenstaande projecten zijn uitgewerkt met Adomi en VMV door LMV bouw+kundig adviesbureau.