Home/ Adomi/ Adomi voor de bouwkunde/

Adomi voor de bouwkunde

"Adomi is onze motor"

Voor LMV is Adomi de oplossing voor het bouwkundig ontwerp, van schets tot uitvoering. Wij spraken met Marcel Vermeer van LMV bouw+kundig adviesbureau. Over wie ze zijn en wat ze doen, hoe hun ontwerpproces eruit ziet, over BIM, en welke rol Adomi hierin speelt.

Lees het verhaal

Innoverend 3D, vertrouwd 2D

3D modelleren is prachtig en in Adomi een plezier. Maar wij zijn het belang van hoogwaardige 2D informatie niet vergeten. Bij de ontwikkeling van Adomi hebben we ervoor gekozen om de 2D tekenervaring te waarborgen én te blijven verbeteren.

De brug tussen CAD en BIM

CAD en BIM hoeven niet tegenover elkaar te staan. Wij brengen ze liever samen. Zowel de traditionele tekenaar als de gedreven BIM modelleur zal zich thuis voelen binnen Adomi. Het opwaarderen van CAD projecten naar een BIM project gaat nergens zo eenvoudig. Jij bepaalt op welke wijze je werken wil, Adomi gaat met je mee.

Parametrisch ontwerpen

Met parametrische componenten ontwerp je bijvoorbeeld kozijnen of zelfs volledige gebouwen op flexibele wijze. Zo realiseer je met een enkel component oneindig veel varianten.

Slimme repetitie

Als bouwkundige of installateur zit je er niet op te wachten om taken eindeloos te herhalen, laat staan daar zelf ingewikkeld voor te hoeven programmeren. Het slimme repetitiemechanisme helpt je dichtbij de kern van je vak te blijven.

Werk samen volgens Basis ILS

Een goede samenwerking vraagt om heldere afspraken. Met Adomi kun je natuurlijk deelnemen aan projecten die volgens de BIM Basis ILS richtlijnen zijn opgezet.

De officiële Adomi BIM Basis ILS handleiding is beschikbaar via het BIM loket.

Werk samen in open BIM

Met Adomi krijg je volledige ondersteuning van de internationale IFC standaard. Je werkt dus naadloos, systeemonafhankelijk, samen met anderen. Dat is écht open BIM.

Intelligente bouwlagen

In Adomi kunnen bouwlagen worden gedefinieerd met een krachtige functie. Stel in een overzichtelijke dialoog de bouwlagen en hun eigenschappen in.

Voor elke bouwlaag zijn er een aantal vaste en vrije variabelen. Deze kunnen gebruikt worden voor het plaatsen van elementen.

Dynamische labels

Met labels toon je eenvoudig productgegevens of andere informatie van elementen op een model of view. Deze labels zijn dynamisch: wanneer je de informatie van de objecten wijzigt, passen de labels zich aan.

Adviesgesprek
Probeer Adomi
Prijzen