Home/ Adomi/ Adomi voor de installatietechniek/

Adomi voor de installatietechniek

Bespaar tijd, moeite en geld met een uniek systeem voor de Nederlandse installateur

Ontwerp leidingstelsels met plezier

Van genereriek leidingbeloop automatisch naar volledige uitwerking

Ontwerp eenvoudig leidingstelsels in 2D en 3D, met één druk op de knop kunnen vervolgens materiaallijsten, zaagstaten en leidingberekeningen worden gegenereerd.

" Het plaatsen van producten uit Abico werkt erg fijn, het is een aangename toevoeging aan het proces. - Leon Kleverwal, Carool Installatiebedrijf " Met Adomi kunnen wij snel inspringen op de vraag van de opdrachtgever. - Roderik Santman, Cevesin Installatietechniek " Dankzij de gekoppelde rekenprogramma’s, productbuizen en prefab-automaat kunnen we snel prefab productiestukken en bestellijsten genereren - Roderik Santman, Cevesin Installatietechniek " Adomi stelt ons in staat om projecten snel op te pakken. - Michel Vink, P.C. van der Horst " De manier waarop Adomi in elkaar zit is subliem - Sander de Bondt, HESY Aquaculture " De gebruiksvriendelijkheid van Adomi is onovertroffen - Marcel Vermeer, LMV bouw+kundig adviesbureau

Ontwerp vloerverwarming zoals je zou willen

Dankzij slimme componenten is het ontwerp van vloerverwarmingsstelsels nergens zo efficiënt als in Adomi. Vul makkelijk ruimtes, sluit automatisch secties aan en genereer overzichten.

Bespaar uren werk met de Geberit Pluvia koppeling

De unieke koppeling met de geberit rekenkern maakt het mogelijk om Pluvia stelsels automatisch door te rekenen. Inclusief isometrie, hydraulische berekening en materiaallijst

Adviesgesprek
Probeer Adomi
Prijzen

Berekening en dimensionering automatisch vanuit je ontwerp

Dankzij de unieke integratie met onze rekenprogramma's kan er met één druk op de knop vanuit ontwerp een leidingberekening worden gegenereerd. Geen dubbel werk dus.

Ontwerp, zoals jij dat wilt

Innoverend 3D, vertrouwd 2D

3D modelleren is prachtig en in Adomi een plezier. Maar wij zijn het belang van hoogwaardige 2D informatie niet vergeten. Bij de ontwikkeling van Adomi hebben we ervoor gekozen om de 2D tekenervaring te waarborgen én te blijven verbeteren.

De brug tussen CAD en BIM

CAD en BIM hoeven niet tegenover elkaar te staan. Wij brengen ze liever samen. Zowel de traditionele tekenaar als de gedreven BIM modelleur zal zich thuis voelen binnen Adomi. Het opwaarderen van CAD projecten naar een BIM project gaat nergens zo eenvoudig. Jij bepaalt op welke wijze je werken wil, Adomi gaat met je mee.

Werk samen in open BIM

Met Adomi krijg je volledige ondersteuning van de internationale IFC standaard. Je werkt dus naadloos, systeemonafhankelijk, samen met anderen. Dat is écht open BIM.

Werk samen volgens Basis ILS

Een goede samenwerking vraagt om heldere afspraken. Met Adomi kun je natuurlijk deelnemen aan projecten die volgens de BIM Basis ILS richtlijnen zijn opgezet.

De officiële Adomi BIM Basis ILS handleiding is beschikbaar via het BIM loket.

Vertrouwd, van eigen bodem

Adomi is de enige Nederlandse CAD en BIM software. Voortgezet op het Arkey systeem, waar we in 1982 mee begonnen. Jarenlange ontwikkeling, gericht op de Nederlandse bouw én natuurlijk de bediening in het Nederlands.

Dynamische labels

Met labels toon je eenvoudig productgegevens of andere informatie van elementen op een model of view. Deze labels zijn dynamisch: wanneer je de informatie van de objecten wijzigt, passen de labels zich aan.

Is Adomi ook jouw oplossing?

Adviesgesprek
Probeer Adomi
Prijzen