Oudere versies

Ondersteuning

Vanuit de Arkey helpdesk ondersteunen we onze klanten graag bij het installeren en bedienen van Adomi 2022, Adomi 2023 en Adomi 2024. Voor de bediening van de software wordt vanuit de helpdesk ondersteuning aangeboden voor Adomi 2014 en alle nieuwere versies van Adomi.

Oudere versies van onze tekensoftware, waaronder Arkey 5, Arkey 8 en Adomi 2012, geven toenemend problemen bij de installatie op computers met Windows 10 en Windows 11. We raden een overstap naar de nieuwste versie van Adomi aan en helpen je natuurlijk graag met de overstap naar, installatie van en ingebruikname hiervan. De meest gestelde vragen over oudere versies worden hieronder beantwoord.

Heeft u een andere vraag hierover, neem dan contact op met de helpdesk.

Meest gestelde vragen

Werken oudere versies van Arkey en Adomi nog onder Windows 10 en 11?

Dat kunnen we niet garanderen. Er zijn steeds meer voorbeelden bekend waarbij Arkey 5, Arkey 8, Adomi 2012 of een van de bijbehorende hulpprogramma's niet meer goed functioneren, vanwege aanpassingen onder de motorkap van Windows. Wij adviseren daarom altijd het gebruik van de nieuwste versie van onze software, omdat we daarvan wel kunnen garanderen dat het blijft werken onder de nieuwste versie van Windows.

Kan ik oudere versies van Arkey en Adomi nog wel ergens downloaden?

Op verzoek zijn de installatiebestanden voor onze klanten nog beschikbaar. Neem hiervoor contact op met onze helpdesk.

Kan ik projecten die ik gemaakt heb met een oudere Arkey of Adomi openen in de nieuwste Adomi?

Jazeker. De benodigde conversies van de projecten worden automatisch uitgevoerd, waarna je het project verder in Adomi kunt gebruiken.

Zijn de verschillen tussen de vorige versies van Arkey/Adomi en de nieuwste Adomi groot?

Wij vinden van niet. Er zijn natuurlijk allerlei nieuwe functionaliteiten toegevoegd en er zijn er een aantal verplaatst of verbeterd, maar de bediening van Adomi is ook voor Arkey-gebruikers zeer herkenbaar. We denken bij een eventuele overstap graag met je mee.

Als ik Adomi gebruik, moet ik oudere versies van Arkey/Adomi dan behouden om oude projecten te kunnen openen?

Nee, dat is niet nodig. Oudere projecten kunnen in Adomi geopend worden.

Ik wil graag overstappen naar de nieuwste versie van Adomi. Hoe doe ik dat?

Je kunt de nieuwste versie van Adomi downloaden via onze website en zelf installeren. Neem gerust contact op met onze helpdesk voor ondersteuning bij de overstap, als je dat op prijs stelt.